Build'n Burn

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Vässa formen med en komplett och intensiv träning som ger synliga resultat och hög energi, allt under ledning av våra skickliga coacher. Build’n Burn är all träning du behöver på endast 45 minuter. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

I små grupper på 16–20 guidas du av våra professionella coacher genom ett högintensivt intervallpass med fokus på både styrka och kondition.

Med ett intuitivt pulsmätningssystem, DJ-mixad musik och en specialdesignad träningsmiljö med roddmaskiner, SKILLMILL™ och styrketräningsutrustning lyfts du mot de resultat du söker: Ökad syreupptagning, muskeltillväxt och maximal förbränning.

– Det här är tuff, kul och motiverande träning, säger Kine Stensrud som är konceptansvarig för Build'n Burn.

*Build'n Burn ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, PrformanceHiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad träning

Crosstraining

Redo för en riktig utmaning? Crosstraining är stationsbaserad träning med utmanande och tuffa övningar. Passen ser olika ut från gång till gång eftersom instruktören själv får välja övningar inför varje tillfälle.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Till klassen behöver du ta med egen stretch- eller yogamatta och vattenflaska.

Jag är medlem och önskar tillgång till konceptpaket

Uppgradera