MA Circuit

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Utmana dig själv genom att möta din inre fighter. Ett cirkelpass som utmanar dig både konditions- och styrkemässigt. MA Circuit erbjuds på SATS SoFo och för att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

MA Circuit är passet för dig som gillar kampsportsfys; att träna intensivt och under tidspress.

Passet är uppbyggt i olika stationer som är både styrke- och konditionskrävande. Under passets gång jobbar man ihop i par. Helt enkelt det ultimata cirkelpasset för din kropp!

*Martial Arts ingår i vårt konceptpaket och kostar +100 SEK. Då får du tillgång till alla våra specialkoncept: Build’n Burn, Prformance, HiYoga (gäller inte Schultz gate i Oslo), Martial Arts och Immersive Fitness. För att uppgradera ditt medlemskap, kontakta kundservice eller besök ditt närmaste center.

Relaterad träning

Kickboxing

En genuin Kickboxingklass utförd i en kampsportsdojo! Kickboxing erbjuds på SATS SoFo och Odenplan. För att boka detta pass måste du ha tillgång till våra specialkoncept.

Kompletterande träning

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga. Ta med egen yogamatta til klassen.

Möt din inre fighter - Börja träna Martial Arts på SATS SoFo!

Bli medlem nu

Vi kontaktar dig!

Fyll i dina uppgifter så berättar vi mer om konceptspaket!

Namn
Telefon
Center