5 tips för att bli starkare

Alla som inte vill känna sig starka räcker upp en hand! Tänkte väl det. Varför vi vill vara starka är däremot inte lika entydigt. Vill du ha krafterna att kasta polaren i sjön om andan faller på? Eller vill du orka leka med barnbarnen utan att flåsa högre än klingande barnskratt? Här kommer 5 PT-tips som stärker kroppen och gör dig redo för sommarens alla äventyr!
SATS
Pass
Träning

1. Skaffa en PT som ger dig ett skräddarsytt träningsupplägg efter dina behov, förutsättningar och mål. Bättre än så blir det inte. Att träna med en PT kommer förmodligen bli ditt livs bästa investering.

Träna med PT

En personlig tränare hjälper dig med din träning oavsett mål och träningserfarenhet. Få ut maximalt av din träning!

2.Träna Build’n Burn och ta en genväg till sommarformen! Om du lägger till Build’n Burn till ditt medlemskap får all träning du behöver i ett och samma pass. Maximal förbränning och styrka samt uppföljning av en professionell coach.

3. Online Training är det bästa komplementet till din träning. Vi har mängder med effektiva träningspass online. Tabata Full Body? Crosstraining eller Leg day? Vad, var och när är helt upp till dig. Med Online Training finns inga ursäkter.

4. Träna tillsammans! Tillhör du dem som fortfarande tror att gruppträning kräver koreografi och koordination? En gång för alla: fel. Att träna i grupp höjer din prestationsförmåga och gör att du arbetar mer effektivt än på egen hand. Har du testat Prformance Strength eller Hi-Intensity? Inte? Garanterad muskelstärkande. Och ångerfritt.

5. Följ ett träningsprogram. Det är rolig, snabbt och effektivt. Sätt på dina favoritlåtar på hög volym och kör själv eller tillsammans med en kompis. Viktigt är att ha ett färdigt program att följa.

Här hittar du ett grymt upplägg för hela kroppen.

Träna så orkar du göra mer av det du vill. Idag är en perfekt dag att börja!

Vill du lära dig mer om styrketräning? Här hittar du ett urval av vårt utbud för dig som vill bli starkare.