Strong & Flexible

Intensitet

Koreografi

Kondition

Styrka

Flexibilitet

Balans

Träna hela kroppen på 30 eller 60 minuter! Med bara den egna kroppsvikten förbättrar du både styrka, flexibilitet och balans. Både musiken och instruktören kommer inspirera dig att göra ditt allra bästa. Detta är passet för dig som vill uppleva glädjen i att vara stark, och samtidigt kunna vara rörlig utan begränsningar. Ingen koordination, så passet passar för alla!

Kroppsviktsträning innebär att man använder den egna kroppsvikten som belastning. Detta är en populär träningsform för att den är enkel, funktionell och lätt att anpassa – det vill säga att du på ett enkelt och effektivt sätt kan träna när och var som helst.

I Strong & Flexible tränar vi huvudsakligen styrka och flexibilitet, samtidigt som du kommer uppleva att pulsen höjs och du blir svettig och genomtränad.

Det krävs ingen utrustning för passet och du får gärna vara barfota. Så klä dig bekvämt, lämna kvar skorna hemma och känn den befriande känslan av att röra på kroppen.  

Relaterat pass

Yoga for Athletes

Träna yoga som en idrottsman. Få bättre löpstil, kom djupare in i din squat och bli starkare och rörligare. Speciellt utformad för dem som anser sig vara för stel för yoga.

Kompletterande pass

Cardio Energy

Cardio Energy är det ultimata konditionspasset och dessutom ett av våra populäraste gruppträningspass! Oavsett om du väljer Cardio Energy 30, 45 eller 60 minuter garanteras du ett roligt och fartfyllt träningspass fyllt av energi, pumpande musik och svettiga utmaningar.

Se utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Våra mest populära gruppträningsklasser

{{product.ExternalImage.altText}} {{product.ExternalImage.altText}}