Träning - SATS
Till sats.se
Fri träning i två månader + Fri startavgift*

Träning

6 övningar för ländryggen

Har du ont i nedre delen av ryggen och höfter? Oavsett om du sitter framför en dator hela dagarna eller har en aktiv vardag med mycket lyft, så är det ofta rörelse och träning som kan underlätta vid smärta i ländrygg.

Läs mer

Träning | SjukgymnastikKom igång

Vill du komma igång med träningen? Bra! Här är inspirationen och tipsen du behöver för att kickstarta - och hålla igång - din träning!

Läs mer om Kom igång →

Styrketräning

Vill du bli starkare och bygga muskler? Här finns alltifrån inspirerande artiklar till träningsprogram och tips på övningar för dig som gillar styrketräning.

Läs mer om Styrketräning →

Konditionsträning

Vill du få bättre kondition? Med rätt konditionsträning kan du bli snabbare och mer uthållig på kort tid. Här hittar du tipsen och inspirationen du behöver!

Läs mer om Konditionsträning →

Gå ner i vikt

Vill du bli av med dina trivselkilon? Vi hjälper dig att träna och äta rätt för att gå ner i vikt - och hålla den.

Läs mer om Gå ner i vikt →

Bli vältränad

Vill du få en vältränad kropp med synliga och definierade muskler? Vi guidar dig med inspiration och tips på hur du ska träna och äta för att nå dina mål!

Läs mer om Bli vältränad →

Yoga och flexibilitet

Vill du hitta inre balans samtidigt som du tränar styrka och smidighet? Här hittar du inspiration om alltifrån yoga till hur du får en rörlig och flexibel kropp.

Läs mer om Yoga och flexibilitet →

Gravidträning och hälsa

Väntar du barn eller är du nybliven mamma? Här hittar du tips på hur du kan träna tryggt och effektivt under och efter din graviditet.

Läs mer om Gravidträning och hälsa →

Motivation och mental träning

Tryter träningsmotivationen? Lugn. Vi har tipsen och inspirationen du behöver för att hitta rätt träning för dig och hålla motivationen på topp!

Läs mer om Motivation och mental träning →

Sjukgymnastik

Har du ont i ryggen, nacken eller kanske knät? Här samlar vi träningstips och råd både för dig som vill förebygga skador och dig som vill komma tillbaka från en skada. K

Läs mer om Sjukgymnastik →