Grönkålschips - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Grönkålschips

Våga testa dessa tunna, frasiga, gröna chips! Grönkål är den grönsak som innehåller mest E-vitamin, en antioxidant som skyddar fleromättade fettsyror i kroppen.

SATS
24. maj 2017

Ingredienser

120 g grönkålsblad (ca 200 g grönkål med stjälkar)
3 msk olivolja
1,5 krm salt
2 msk lökpulver (utan salt)
2 tsk vitlökspulver

Så här gör du

Sätt ugnen på 75 grader. Placera ett bakplåtspapper på en ugnsplåt. Ta bort grönkålsblad från den grova stjälken. Riv grönkålsbladen i mindre bitar och lägg på plåten. Ringla över olivolja och tillsätt kryddor. Massera in olja och kryddor så att det är jämnt fördelat över grönkålsbladen. Placera i mitten av ugnen cirka 45 minuter. Servera direkt eller förvara torrt.

Grönkålschips

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Mat och hälsa

Läs mer om Mat och hälsa →