Tonfisksallad - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Tonfisksallad

Tonfisksallad

En sallad full med protein och nyttiga fetter. Servera gärna med grovt bröd för att öka på kolhydraterna om du tränat hårt.

Kristine Symreng, leg dietist
Kristine Symreng, leg dietist
15. september 2017

INGREDIENSER (2 personer)

1 röd paprika
4 sparrisar
2 ägg
ca 50 g Rossado Mix (eller annan sallad)
1 tomat
1/4 gurka
10 kapris
10 oliver
1 tonfiskburk
1 avokado
Olivolja
Salt
Svartpeppar
Torkad oregano

GÖR SÅ HÄR

1. Skölj och skiva paprika och sparris. Stek i olivolja, salt, peppar och oregano på medelhög värme i cirka 5-6 minuter. 

2. Koka två ägg i cirka 6 minuter.

2. Skölj sallad, tomat och gurka. Skär i mindre bitar. 

3. Blanda ovan grönsaker tillsammans med kapris och oliver och lägg upp på två tallrikar. Toppa med tonfisk, avokado och ägghalvor. Salta och peppra och ringla över olivolja. 

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Mat och hälsa

Läs mer om Mat och hälsa →