Online-träning i sommar! - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Online-träning i sommar!

Online-träning i sommar!

Vill du njuta av alla godbitar i sommar och samtidigt hålla igång träningen? Då är det Online Training som gäller.

Anna Kähler
Anna Kähler
20. juli 2017

Med Online Training kan du träna var du vill, när du vill; på altanen, vid stranden, i sommarstugan eller hemma i vardagsrummet. Flexibelt, effektivt och en unik upplevelse!

Rulla ut yogamattan på valfri pass och träna online

Var är det bäst att träna?

På altanen 
Gör dig en trevlig plats på altanen och kombinera träning med att suga in sommarens D-vitamin. Yoga, Tabata, Bootylicious eller vad du känner för. Avsluta sedan ditt pass med ett kallt glas lemonad eller vattenmelon. 

På en klippa vid havet
Rulla ut yogamattan på en klippa vid havet och klicka igång 30- 60 minuters yoga. Träna, andas och njut samtidigt av havsvindarna. Avsluta med ett dopp i havet.

I skogen
Är du på ditt landställe, eller helt enkelt har skogen tillhands. Bege dig iväg på ett spännande äventyr och klicka igång online träning på en fridfylld plats. 

I ditt vardagsrum
När vädret sviker, underskatta inte ett pass online hemma i vardagsrummet. Enormt tidssparande och samtidigt får du guidning av kunniga och proffessionella instruktörer.

 Online yoga på altanen

När?

1. Tidigt på morgonen 
Lägg fram träningskläderna dagen innan, kanske till och med förbered datorn med vilket pass du planerar att träna. Hoppa ur sängen när klockan ringer på morgonen och sätt igång. Snabbt, effektivt och en bra start på dagen! 

Tips! Varför inte testa ett tabata pass på endast 15 minuter? Låt svetten rinna innan din hjärna ens hunnit registrera att du tränar. 

2. På lunchrasten
En lucka på lunchen? Utnyttja tiden genom att träna online. Hitta ett rum på kontoret eller ett utrymme där du kan röra dig någorlunda, svårare är det inte. Bry dig inte om vad andra tycker och tänker utan var stolt över att du tar hand om din kropp och knopp och prioriterar din hälsa!

3. Sent på kvällen
Helt utslagen efter en lång dag av jobb och aktiviteter? Klicka igång ett pass sent på kvällen innan du går och lägger dig. Varför inte Yinyoga eller Bodyblance? Något är alltid bättre än inget och toppen för din nattsömn.   

Hur?

Logga in på ditt SATS-konto på datorn eller i appen. Har du inte wifi på datorn? Då kan du alltid internetdela från mobilen. För de flesta pass är det enbart din egen kroppsvikt som behövs. Släpp din omgivning, gå in i dig själv och följ instruktören, precis som om du vore på gymmet. Här kan du se alla vår online-pass!

Njut av det fina vädret och träna samtidigt

Lycka till med träningen i sommar och glöm inte att all sorts rörelse och motion är en viktig del för din hälsa och välmående!

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Träning

Läs mer om Träning →