Dags att boka din aktiva semester! - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Dags att boka din aktiva semester!

Dags att boka din aktiva semester!

Har du inte planerat din semester än? Lugn, vi hjälper dig hitta resorna som inte bara får dig att koppla av, utan också håller dig aktiv!

Rebecca Hammel
Rebecca Hammel
29. mars 2018

Att ligga på stranden och bara koppla av med en bra bok under semestern kan vara otroligt härligt för några, stressande för andra.  Tillhör du en av dem som blir rastlös under din semester och vill kombinera semester med aktivitet? Då ska du fortsätta läsa. 

 

Antalet aktivitetsresor är många men utmaningen är ofta att hitta dem. De stora resebolagen som exempelvis Ving och Apollo har sina nischade träningsresor och dessa är relativt enkla att leta reda på. Men det finns så mycket mer. Allt ifrån ridning på Irland, vågsurfing i Frankrike till Offpist skidåkning i Japan. Ofta arrangeras dessa av mindre byråer som inte är lika synliga som de större. Du behöver därför ofta veta exakt vad du söker efter för typ av resa, om du ska hitta dem. Därför kommer här lite hjälp på traven till dig som inte riktigt vet vad du vill göra, men att du vill ha en aktiv semester.

 

  Här kommer några restips att kolla in 

 

Padelresa till Alicante

Pris: cirka 3 800 kr/pris per person
Boende, frukost, utrustning, transfer & instruktör

Padel har blivit en riktigt populär sport. Förgyll padelsäsongen med tre eller fyra dagars intensiv padelträning och matchspel i Alicante, samtidigt som du träffar andra padelentusiaster från hela Sverige! Programmet består av intensiva och varierande träningspass, personliga tekniktips och värdefullt socialt umgänge. Tränar gör du med de mycket kompetenta lokala tränarna som finns på plats och matchspelet kan ske antingen internt eller med lokalt motstånd.

 Padel i Alicante

Mer information om resan hittar du här.

 

Ridnings i slottsmiljö på Irland

Pris: cirka 8 200 kr/pris per person
Halvpension, instruktör, utrustning, boende

Välmående och irländsk lantlig prakt på en resa anpassad just för dig! Slottet är beläget i Glaslough, Monaghan, bara 80 minuter från Dublin och 60 från Belfast. Med fantastiska omgivningar och glittrande sjöar är Castle Leslie Estate en av de sista stora Irländska egendomarna som fortfarande är i händerna på sin grundarfamilj.

 Ridning på Irland

På detta charmiga slott och lyxhotell kan du rida, fiska, gå på spa och mycket mer. Resan utformas efter dina önskemål. Idag erbjuder anläggningen olika boendeformer och restauranger, ett hästcenter och ett varierat utbud av aktiviteter, så som fiske och SPA. Castle Leslie Estates unikhet, karaktär och charm kan bara upplevas, inte beskrivas! 

Ridresa till Irland

Mer information om resan hittar du här.

 

Bergsbestigning i Nepal

Pris: cirka 31 400 kr/pris per person
Tält & hotell, utrustning, guide

Älskar du berg så är den här resan nästan ett måste. Island Peak är ett berg som är relativt enkelt att bestiga. Men det är nödvändigt att kunna en del om bergsbestigning och därför finns en kurs i programmet med erfarna bergsguider. Du får träna klättring på glaciär i replag, rappellering och sprickräddning. Strapatsen tar cirka 24 dagar och startar i Katmandu där ett plan flyger upp gruppen till bergen.

Vandring i Nepal 

Mer information om resan hittar du här .

Yogaretreat i Bretagne

Pris: cirka 10 995 kr/pris per person
Boende, helpension, utrusning, instruktör

Retreatet är beläget på ett härligt slott i Bretagne. Tiden har stannat och allt är precis lika magiskt som du drömmer om. Platsen är som skapad för fantastiska yoga-sessions och harmonisk meditation. Otroligt charmigt och läskande. 

 Yoga i Frankrike

Under resan experimenterar och leker vi med de olika teknikerna. Efter retreaten har du en alldeles egen personlig praktik som du kan göra var- och närsomhelst. Kanske är den 20 minuter lång, kanske två timmar - det spelar ingen roll, du bestämmer.

Yogaretreat i Bretagne

Mer information om resan hittar du här .

 

Surfkajak i Portugal

Pris: cirka 4 300 kr/pris per person
Boende, utrustning, & instruktör

Gör din semester till en härlig och spännande actionupplevelse för dig, din familj eller dina vänner. Här finns inte bara surfkajak utan även brädsurf, SUP-kurser och Yoga på Yoga Center. Oavsett om du är havskajak, forspaddlare eller drömmer om att lära dig att surfa med kajak så kommer resan ge dig en fantastisk upplevelse. Surfkajak i Portugal

 Mer information om resan hittar du här .

 

Vil du hitta ännu fler resmål och aktiviteter, besök Active Trips hemsida. Sveriges första samlingsplats för aktivitetsresor. 

 

 

 

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Träning

Läs mer om Träning →