Så hinner hon träna: SATS Online Training - SATS
Till sats.se
Bli medlem

Så hinner hon träna: SATS Online Training

Som chef har Malin Habegger ofta ett fulltecknat schema. Med SATS Online Training kan hon hålla igång träningen genom att köra sina pass var och när hon vill.

SATS
25. maj 2017

Varför tränar du?

– För att må bra och hålla mig frisk. Jag är affärsområdeschef på ett bygghandelsföretag och sitter mycket på kontor framför datorn, det sliter på knän, axlar och rygg. Så jag behöver röra på mig.

Hur hittade du SATS Online Training?

– Jag har kört tabata-träning och träning med appar tidigare. Så när jag såg reklam på Sats för att träna online så fastnade jag för det. Jag såg framför mig att kunna träna när jag själv vill: både hemma och när jag är på tjänsteresa och bor på hotell. Allt man behöver är ju sin kroppsvikt och några kvadratmeter.

Träna hemma med SATS Online Training

Vilka är de största fördelarna med att träna online?

– Visst, jag gillar att gå till ett träningscenter, men det funkar inte alltid. Det här är ett sätt att hålla igång träningen. Jag tillhör en generation som tycker om nättjänster och vi förväntar oss hög tillgänglighet. För mig är mobilen ett verktyg, oavsett om det handlar om att boka klipptid eller att träna. Det känns naturligt för mig.

Träna online

Med SATS Online Training kan du träna när och var du vill! Här hittar du över 80 effektiva träningspass för dig att välja bland.

Läs mer Bli medlem

Vad är det bästa med att träna?  

– Jag har en tuff yrkesroll och när jag går från jobbet så är jag trött i huvudet. När jag tränat är kroppen lika trött som huvudet, det blir balans mellan kropp och knopp. Sedan älskar jag att äta och dricka gott, det kommer jag aldrig att ge upp. Och med online-träning har jag inget att skylla på om jag inte skulle träna.

Vad gör du om du tappar inspirationen?

– För mig handlar det om att tänka på känslan jag har när jag tränat klart, den räcker som inspiration.

Träna hemma med SATS Online Training

Se vårt utbud och skräddarsy ditt medlemskap!

Bli medlem

Träning

Läs mer om Träning →